La tècnica de navegació a vela llatina a Les Illes Balears i Pitiüses. I Jornades tècniques

López Sastre, Maria Pilar and Ferrando Ballester, Catalina (2022) La tècnica de navegació a vela llatina a Les Illes Balears i Pitiüses. I Jornades tècniques. Technical Report. Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura. Direcció General de Cultura.

[thumbnail of VELA_LLATINA_-_I_JORNADES_TECNIQUES (1).pdf] Text
VELA_LLATINA_-_I_JORNADES_TECNIQUES (1).pdf

Download (6MB)

Abstract

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, per mitjà de la Direcció General de Cultura i del Consell Assessor del Patrimoni Cultural Immaterial de les Illes Balears, amb la participació dels consells insulars, han fet possible l’edició del llibre digital La tècnica de navegació a vela llatina a les illes Balears i Pitiüses. I Jornades Tècniques, que s’ha publicat amb motiu de la celebració de les I Jornades Tècniques.
L’objectiu principal de dur a terme les jornades tècniques és impulsar la declaració dels béns del patrimoni cultural immaterial comú a cada un dels territoris insulars i fer servir la figura de Béns d’Interès Cultural Immaterial Compartit (BICIMCO) com a instrument de reconeixement de les manifestacions més representatives d’aquest patrimoni.
La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura fa aquesta edició amb la finalitat de difondre els coneixements i oficis relacionats amb la pràctica de la navegació a vela llatina, per contribuir a la salvaguarda d’aquest bé immaterial.

Item Type: Monograph (Technical Report)
Cultural Property: Vela Llatina, Illes Balears, Spain
Keywords: vela llatina; vela latina; patrimonio cultural inmaterial; patrimoni cultural inmaterial; intangible cultural heritage; Illes Balears
Subjects: B Intangible Cultural Heritage (ICH) > 01 Generalities
B Intangible Cultural Heritage (ICH) > 06 Knowledge and practices concerning nature and the universe
B Intangible Cultural Heritage (ICH) > 08 Traditional knowledge on productive activities, processes and techniques
Depositing User: Mr Jose García Vicente
Date Deposited: 29 May 2022 21:03
Last Modified: 29 May 2022 21:03
URI: http://culturainmaterial.es/id/eprint/97
References:
UNSPECIFIED

Actions (login required)

View Item
View Item

Downloads

Downloads per month over past year